Varför boka en massage

Helkroppsmassage
Jag behandlar rygg, nacke, fram och baksidan ben samt armar och händer. En helkroppsmassage är i första hand för avkoppling och jag går inte så djupt in i musklerna.

Halvkroppsmassage
I en halvkroppsmassage koncentrerar jag mig på rygg och nacke. Här finns ofta mycket spänningar speciellt mellan skulderbladen och i ländryggen. Jag mjukar upp först och går sedan in lite djupare och behandlar musklerna tills de slappnar av.

Ansiktsmassage/ Naturligt face lift
Vill du se lite piggare ut? Nu erbjuder jag även ansiktsmassage 45 minuter. Ansiktsmassage är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, hårbotten, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

Bra att veta:

Jag anpassar alltid behandlingen efter var du har problem och lägger upp min behandling efter det.

När man har gått länge med spänningar så kan det ta många behandlingar innan de släpper. Det bästa är att gå minst en gång i veckan i början och sedan gradvis minska mellan gångerna tills man finner ett bra intervall tex en gång i månaden i förebyggande syfte.

Inför första besöket
Är det första gången så rekommenderar jag 45 min halvkropp. Kom gärna 10 minuter innan utsatt tid då du kommer få fylla i en hälsodeklaration första gången. Är du förkyld är det inte lämpligt med massage. Är du gravid bör du ha passerat de första 12 veckorna.

Bieffekter
Efter ett besök kan man reagera olika. Man kan få yrsel, må illa, träningsvärk, huvudvärk, ont i kroppen eller bli väldigt trött.  Det är helt normalt att kroppen reagerar efter att den har haft spänningar som släpper. En del reagerar istället med att få full energi och blir pigga. Vi är alla olika o därför får vi olika reaktioner. Har du gått länge så reagerar kroppen oftast kraftfullt de första gångerna för att sedan lugna sej. Då kan du känna hur kroppen svarar och slappnar av efter behandlingen. Har du fått laser kan du få ont efter behandlingen men det är ett tecken på att muskelvävnaden läker och återhämtar sej.