Om mig / Kontakt

Hejsan och välkommen till Ljungskile må bra massage!

Jag heter Maria Fagerberg och är en infödd Ljungskile-bo. Jag älskar att röra på mig och gå stavgång, ta en promenad med hundarna eller kanske bara strosa runt lite i trädgården. Jag  anser att livet är till för att levas och njutas av. Vi har så många måsten i våra liv och vi stressar omkring för att hinna med allt. Jag måste erkänna att det gäller även mig. Massagen är ett sätt att stanna upp och hitta fokus.

Jag har länge varit intresserad av massage och fascinerad av hur vi människor kan ha så mycket spänningar i kroppen ibland utan att veta om det. Vi bär våra kroppar som en rustning mot omvärlden. När du gått länge med en spänning kan en triggerpunkt utvecklas. För att få bort denna kan det vara bra att gå till en massör annars kan en spänning leda till en annan och det blir en ond cirkel.

Jag har studerat på Hälsoteket i Göteborg 2014 och är diplomerad massör. Därefter jhar jag kompletterat med lite olika kurser från bla Axelsons (lymfmassage, ansiktsmassage, koppning)  samt laserbehandlingar från Irradia. Det är kul att kunna hjälpa människor! Jag behandlar muskelknutar mha djupgående massage och viss triggerpunktbehandling. Jag har själv erfarenhet av massage och vill att det ska göra skillnad när du har varit hos mig. Jag håller till centralt i Ljungskile i den gamla banvaktarstugan, Vällebergsvägen 16.

Välkomna!

Har du frågor tex om du är osäker på vilken behandling som passar dig?
Tveka inte att kontakta mig via telefon 0737-389554 eller mail mariafagerberg@gmail.com