Öppet hus

På söndag har vi öppet hus i vårt lilla må bra hus! Fotspåret är på plats och även Surte kraftstation! Nu kan du passa på att inhandla härliga julklappar! Vi har mycket ekologiskt och annat härligt för kroppen! Kanske vill du skämma bort en god vän med ett presentkort på fotvård eller kanske ansiktsmassage lyx?

Screenshot_2017-06-07-12-07-51 (1)

 

Underbart boktips !

”Food Pharmacy kokboken” är en antiinflammatorisk receptsamling för alla som vill satsa på att äta en ren och näringsrik kost som gör magen glad och som hjälper tarmfloran i balans. Efter förra årets stora succébok ”Food Pharmacy” har författarna Lina Nertby Aurell och Mia Clase nu kommit ut med en uppföljare ”Food Pharmacy kokboken”. Medan…

via Boktips! Food Pharmacy kokboken — Passion för hälsa

Nya kunder får 10 extra minuter

Idag bjuder jag gamla som nya kunder på 10 extra minuter, ljuvligt avstressande ansiktsmassage, för de behandlingar som bokas idag på Bokadirekt.se. (ange ansiktsmassage som meddelande.) Idag är det ett år sen jag flyttade min verksamhet till det lilla vita huset i Ljungskile! Jag har trivts jättebra med toppen snäckorna Anny Robertsson Camilla och Gunn Benjaminson! Tack alla kunder det är ni som gör det möjligt! Det är så otroligt roligt att kunna hjälpa eller bara bjuda på en stunds avstressning! Detta måste vi ju fira!!! Ha en härlig torsdag!!!💗💗💗🎉💆‍♂️🎉 och ta hand om er! Vi bor i vår kropp inte i våra hus 😙( erbjudandet gäller idag o en per kund).

Gör som Jenifer Aniston!

Testa koppning!

Bra mot celluliter inför bikinisäsongen! Jag kan även väva in det i massagebehandlingen om du säger till innan.

Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Koppning är en annan form av massage, den går på djupet o lossar på spänningar. Den utföres med mjuka gummikoppor och är behagligt.

 

Så kan nässköljning hjälpa vid pollenallergi — Passion för hälsa

Om du lider av nästäppa, nysningar eller rinnsnuva på grund av pollenallergi, kan det vara värt att pröva nässköljning. Att skölja näsan med koksaltlösning är ett gammalt traditionellt sätt för att förebygga besvär i de övre luftvägarna och rekommenderas även idag av många läkare som komplettering. Pollensäsongen kan vara mycket jobbig period för dom som…

via Så kan nässköljning hjälpa vid pollenallergi — Passion för hälsa

Hur känns det kroppen?

Hur mår du? Något vi frågar varandra varje dag men hur är det med dig själv? Många av oss går med spänningar och värk i nacke och rygg eller har problem med falsk ishias. Det kroppen har byggt upp under lång tid tar även lång tid att få bort. Genom massage får du ökad kroppskännedom och medvetenhet om vad du behöver jobba med. Massage kan vara ett sätt att bryta en ond cirkel av smärta.

Kroppen svarar på olika sätt efter en behandling. Du kan tex få träningsvärk, huvudvärk eller en ömhet i musklerna. Speciellt om du haft problem länge. Det är ett positivt tecken på att kroppen svarar på behandlingen.
I min behandling letar jag aktivt efter muskel knölar/ knutar/pänningar o försöker massera bort dem. Jag anpassar trycket till vad du känner. Då kan även kroppen jobba bättre sedan och du kommer få mindre spänningar och problem i dina rörelser.